Jernvare og el-materiell

Proffsenteret Byggmakker Hønefoss sin avdeling for jernvare og verktøy på har en bredde som tar hensyn til at vi betjener både det profesjonelle markedet og vanlige forbrukere.

Verktøy og jernvare i Hønefoss

Riktig utstyr

Når man skal pusse opp eller gjøre profesjonelt arbeid for noen andre er det viktig å ha riktig utstyr som er sikkert i bruk og som gjør arbeidet pent. Hvem vil ikke spare tid? Elektriske verktøy gjør jobben enklere og raskere. I noen tilfeller er manuelle håndverktøy nødvendig på plasser hvor det ikke er så lett å komme til med de elektriske variantene. I dag finnes maskiner for enhver jobb, så om det er noe du trenger råd rundt, så er det bare å spørre våre medarbeidere. Hvorfor bruke hammer når du kan bruke spikerpistol?

Egne merkevarer og selvsagt de store

Vi har våre egne merkevarer og selvsagt de store, kjente merkene. Noen ganger kan det holde med de rimeligste variantene, f. eks. hvis du ikke skal bruke verktøyet så ofte. For de som har dette som arbeidsredskap hver eneste dag, har vi selvsagt de aller råeste modellene og merkene av profesjonelt verktøy.

Vi har det meste av håndverktøy og elektrisk verktøy for bearbeiding av bl.a. treverk, metall og komposittmaterialer, elektronikk m.m.

Jernvare ikon

Jernvare

Elektroverktøy ikon

Elektroverktøy

Håndverktøy ikon

Håndverktøy og tilbehør

Kom innom Byggmakker Hønefoss

Når du trenger hjelp til store og små prosjekter, kan det umulig skade å dra innom distriktets største byggevarehus. Kom innom for en hyggelig prat med våre dyktige ansatte