Hage

Vi har praktisk talt alt du trenger av varer og hjelp for å få det slik du ønsker det i hagen eller på terrassen din.

Hagemøbler i Hønefoss

Alt fra hagemøbler til belegningsstein

Til små og store byggeprosjekter kan du komme til oss for å se på heller, belegningsstein, terrassebord , levegger, boder og hytter, både ferdige og til å bygge selv. Deretter kan du få alt du trenger for stell og vedlikehold, som f. eks. hageredskap, utendørs maling, beis og vanningssystemer. Hagemøbler, griller, utelys og solskjerming finner du også på samme sted.

Muring – støttemur og murstein

Ved hjelp av en mur kan du ramme inn deler av hagen eller avgrense et område og skape dynamikk. Vi har et stort utvalg av murstein til støttemur og andre murtyper. Vi forhandler murstein fra ASAK Miljøstein som har et stort utvalg av hjørnestein toppstein og avslutningsstein. De ulike modellene fås i ulike overflater som bruddoverflater (ruglete), glatte overflater og fasett.

Murstein kan benyttes til små murer, trapper og som kantstein. De stables, limes eller mures opp, alt ettersom hvilken funskjon de skal ha.

Vi setter deg i kontakt med våre murere som utfører murerjobben eller steinlegging for deg. Spør oss om pris på jobben!

Utemiljø ikon

Utemiljø

Gressklipper ikon

Maskiner til hage

Kom innom Byggmakker Hønefoss

Når du trenger hjelp til store og små prosjekter, kan det umulig skade å dra innom distriktets største byggevarehus. Kom innom for en hyggelig prat med våre dyktige ansatte